"Йому треба бути дуже уважним": На росТБ натякнули, що Суровікін може померти "від інфаркту" (відео)

Російські пропагандисти вже почали обговорювати, як помре воєнний злочинець Сергій Суровікін. Як одну з версій росіяни припустили, що окупант може померти "від інфаркту", передають Патріоти України.

Майбутню смерть Суровікіна обговорювали на тлі загибелі ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Фрагмент пропагандистського шоу опубліковано в Telegram.

За словами пропагандистів, щоб після загибелі ватажка приватної військової компанії "Вагнер" Євгена Пригожина склалися всі пазли, не вистачає ще смерті воєнного злочинця Суровікіна.

Ба більше, на росТБ почали висувати версії, як помре Суровікін. Один із пропагандистів припустив, що він може померти "від інфаркту".

"Для повноти картини не вистачало ще, щоб Суровікін від інфаркту помер. Я не жартую. Йому треба бути дуже уважним. Вони будуть це робити. Вони будуть намагатися для того, щоб усі пазли склалися. За цим треба дуже уважно дивитися нашим службам", – видав пропагандист.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...