"Йому треба сидіти в запасі": Легендарний тренер розкритикував лідера Динамо

Колишній головний тренер Динамо Йожеф Сабо критично висловився про гру ветерана київської команди Андрія Ярмоленка у першому матчі проти Зальцбурга (0:2) у раунді плей-оф відбору Ліги чемпіонів, передають Патріоти України.

На думку фахівця, 34-річний вінгер не заслуговує грати у стартовому складі столичної команди. «У Ярмоленка було три хороших моменти [проти Зальцбурга], а він їх профукав. Я розумію, що він — ветеран і легенда Динамо, але зараз йому треба сидіти в запасі і виходити за хвилин 15−20 до кінця матчу. Ну так не можна!

На нього грають, створюють моменти, а він їх не використовує. Андрій уже втратив швидкість та інші свої якості", — цитує Сабо "Український футбол".

Якою буде погода у вересні: Синоптики дали прогноз на перший місяць осені в Україні

вівторок, 27 серпень 2024, 15:59

У вересні середня місячна температура повітря в Україні прогнозується в межах 15-20 градусів (в Карпатах 13-14 градусів), що на 2 градусів вище за норму, передають Патріоти України з посиланням на прогноз, розміщений на сайті Укргідрометцентру. За прог...

Вийде на новий рівень: Банкір спрогнозував, як може зрости курс долара у вересні в Україні

вівторок, 27 серпень 2024, 15:38

Вересень може стати кульмінаційним у процесі курсоутворення 2024 року. Курс долара на готівковому ринку може перевищити рівень 42 гривні. Про це в коментарі РБК-Україна сказав Тарас Лєсовий, начальник департаменту казначейства Глобус Банку, передають П...