"Йо**ні дауни": Подружжя отримало відео з весілля та почуло, як оператор матюкає їхніх гостей

© ladbible.comНовоспечене подружжя було шоковане після того, як зухвалий відеооператор випадково надіслав кадри, на яких він ображає їхніх гостей. Лоїс Гост-Аддерлі та її чоловік Лі не повірили своїм вухам після того, як режисер Джеймс Девід надіслав їм невідредаговане відео з їхнього свята. Про це пише ladbible.com, передають Патріоти України.

Передбачалося, що це будуть кадри милих промов і веселої тітоньки, але пара побачила більше, ніж розраховувала. На відео можна почути, як Девід бурмоче "що з цими людьми не так", і називає їх "йо**ними". За це вони заплатили оператору 1600 фунтів стерлінгів (майже 2 тис доларів).

Але лише нещодавно закохані змогли переглянути повне відео. Лі пригадав: "Ми побачили одне чудове відео з друзями та родиною. На задньому плані можна почути, як Джеймс говорить своїй дівчині-фотографині про гостей нашого весілля: "Що не так з цими людьми? Йо**ні дауни".

У відповідь на претензію оператор сказав, що зв’яжеться з парою, щоб вирішити ситуацію. "На жаль, такі речі трапляються – трапляються невеликі помилки, і я повинен взяти на себе відповідальність. Ми можемо лише перепросити. Ми надішлемо листа з вибаченнями протягом наступних декількох днів і розглянемо це питання приватно", - розповіло подружжя.

Зі свого боку, Лоїс зазначила, що Девід ще не звертався до них.


"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...