Іпотека на житло у Британії для біженців: Українка поділилась історією власного успіху

Багато українців, які вирішили облаштувати своє життя у Великій Британії, стикаються із проблемою пошуку житла і задумуються над варіантами придбання власного помешкання. Як виявилось, українські біженці цілком можуть отримати іпотеку в Британії. Про це розповідає у своєму Instagram блогерка Ольга Резникова, яка ділиться у своєму блозі досвідом життя у різних країнах і зокрема у Сполученому королівстві, передають Патріоти України.

Велика кількість українських переселенців обрала Британію як країну для нового життя, оскільки має спонсорську програму. Тобто будь-яка людина чи сім'я, переглянувши вашу особисту анкету, може запропонувати вам безоплатне житло у себе на невизначений період.

Так, ця програма активна досі, тому охочий виїхати з України до Британії все ще має змогу знайти собі спонсора. Але деякі біженці, наприклад, вже вирішили залишитися у Британії та мають намір придбати житло. І справді отримати іпотеку в чужій країні цілком можливо.

«Ми подавали заявку та знайшли кредитора, який погодився дати нам кредит. Але вже є українці, які повністю пройшли цей шлях і вже мають житло у власності у Британії і все це за спонсорською візою на три роки», – розповіла Ольга.

Також блогерка каже, що наразі два банки видають кредит за спонсорською візою: HSBS та BARCLEY. Але бажано мати кошти на перший внесок у розмірі 25% від вартості житла, хоча може бути й менше. Все залежить від доходу та кредитного рейтингу.

Кредит видається на 10-20 років, і це теж розраховується індивідуально від доходу людини. Також дуже важливо мати легальні кошти з беззастережними документами або хоча б щоб вони полежали на рахунку в Британії щонайменше 6 місяців. Але найважливіше – це знайти хорошого юриста-нотаріуса, адже саме від їхньої стратегії та оформлення документів залежить більша частина успіху.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...