Ірландія заплатить 84 тис. євро за переїзд на свої острови: Як отримати гроші

Ірландія в рамках програми кампанії Our Living Islands заплатить 84 тис. євро тому, хто погодиться переїхати на острови, які їй належать. Програма запущена для того, щоб відновити острови, що пустують. Про це повідомляє видання Delfi, передають Патріоти України.

Програма Our Living Islands допомагає громадам на 30 островах, які не пов'язані з основною територією мостами або відрізаними від неї припливами та відливами. Потенційні мешканці мають придбати у власність нерухомість на одному із островів. Будівля має бути збудована до 1993 року і пустує не менше двох років.

Існують також правила щодо використання отриманих грошей. Гроші можуть бути використані для будівельних робіт, такі як встановлення теплоізоляції, покращення конструкції та ремонт. Якщо ви пройдете через всі перешкоди, ви можете розраховувати на суму до 84 000 євро, щоб врятувати будівлю від руйнування та перетворити її на будинок вашої мрії.

Гранти від Our Living Islands є продовженням схеми, що вже діє на материковій частині Ірландії під назвою Croí Cónaithe. Однак суми, які пропонуються для будівництва будинку на одному з островів Ірландії, вищі, щоб покрити збільшені витрати, пов'язані з менш розвиненою інфраструктурою.

Деякі інші населені пункти по всій Європі також запустили програми із залучення нових мешканців. Зокрема, в Італії та Іспанії невеликі міста та села використовують грошові стимули, щоб збільшити чисельність свого населення, що скорочується.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...