Іронія долі по-ньюлінськи: У Британії подружжя натрапило у себе вдома на сплячого злодія

47-річний уродженець Латвії Атіс Елкснітіс приїхав в Ньюлін, щоб влаштуватися на роботу в місцевий порт.

В британському місті Ньюлін подружжя, повернувшись додому, виявило в своєму ліжку злодія. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Daily Mail.

Як виявилося, 47-річний уродженець Латвії Атіс Елкснітіс приїхав в Ньюлін, щоб влаштуватися на роботу в місцевий порт. Коли він з'ясував, що гавань закрита, то вирішив напитися. У пошуках алкоголю він вліз в незачинений будинок, випив там горілку, закрився та заснув на ліжку.

Господарі будинку, які повернулися додому, не змогли потрапити в замкнену кімнату. Але коли вони заглянули у вікно, помітили в своєму ліжку злодія та викликали поліцію. Правоохоронці затримали чоловіка. Підозрюваний визнав провину, пояснивши, що переживає важкий періоду життя і що йому дуже шкода.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів в дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...