Ірина Білик розповіла, як шейх в Єгипті запропонував стати його дружиною (відео)

Ірина Білик вирушила до Єгипту, де на неї нахлинули спогади. Виявляється, кілька років тому співачка могла стати дружиною шейха і залишитися жити в його країні. Але артистка вибрала сцену, а заможному чоловікові відмовила.

"Одного разу у мене була пропозиція від шейха, залишитися з ним в його країні, але так як через місяць повинен був початися концертний тур по Україні, я з посмішкою відмовилася від його пропозиції", - написала Білик в Instagram.

Через роки співачка задається питанням, чи правильно тоді вона вчинила: "Іноді я думаю, може дружиною шейха бути набагато цікавіше, ніж зіркою сцени?".

Шанувальники артистки впевнені, що вона прийняла правильне рішення, адже життя в золотій клітці - не для неї. Інші нагадали Білик про її чоловіка, зазначивши, що він не зрівняється із жодним шейхом.

Нагадаємо, 50-річна артистка заміжня за 48-річним російським стилістом Асланом Ахмадовим. Пара одружилася у 2015 році, в тому ж році на світ з'явився їхній син Табріз, якого виносила сурогатна матір. У своїх інтерв'ю виконавиця неодноразово зізнавалася, що з чоловіком проводить дуже мало часу. Як відомо, Ірина живе в Києві, а Аслан - у Москві.


Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...