Йшла мені назустріч і посміхалася: Маніяк, який нападав на жінок у Дніпрі, шокував зізнанням (фото)

Порушник розповів, що його переслідують люди, пов'язані з криміналом, а дівчата, яких він бив, нібито викликали у нього підозру.

Неадекват бив дівчат по обличчю руками і ногами. Фото: Інформатор.

Молодого чоловіка, який нападав на жінок у Дніпрі, відпустили в залі суду в п'ятницю, 22 листопада, під домашній арешт до середини січня, повідомляють Патріоти України.

Незважаючи на те, що в залі суду підозрюваний зізнався, що бив дівчат по обличчю руками і ногами, а потім переховувався, йому винесли досить дивне рішення щодо запобіжного заходу. "Йшла мені на зустріч і посміхалася", - так чоловік пояснив причину одного з побиттів.

Крім того, він розповів, що його переслідують люди, пов'язані з криміналом, а дівчата, яких він бив, викликали у нього підозру. Зазначимо, що прокурор наполягав на тому, щоб підозрюваного взяли під варту на 60 днів. Адвокат і сам хлопець просили домашній арешт. Після перерви в кілька годин, суддя вирішила відпустити хлопця під домашній арешт до 17 січня.


Джерело: Інформатор

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...