Йшла в навушниках: На Дніпропетровщині старшокласниця потрапила під вантажний потяг: деталі трагедії

На Дніпропетровщині шістнадцятирічна старшокласниця, яка була в навушниках, потрапила під вантажний потяг, оскільки не почула його наближення. Про це повідомила пресслужба Придніпровської залізниці, передають Патріоти України.

"Дівчина у невстановленому місці переходила колію в навушниках. У вкрай важкому стані її доправили до однієї з міських лікарень", – йдеться у повідомленні.

Залізничники підкреслили, що це непоодинокий випадок, коли пішохід не "почув" небезпеку.

Вони також наголошують: перетин колій у навушниках є однією з основних причин нещасних випадків на залізниці, оскільки це заважає почути сигнали або наближення потяга. Вони радять:

  • Переходити колії тільки в спеціально облаштованих місцях.
  • Знімати навушники перед перетином колій.
  • Бути уважним і дивитися навсібіч під час переходу.

У Тель-Авіві невідомі з автоматами почали стріляти у людей на вулиці, є жертви (фото)

вівторок, 1 жовтень 2024, 20:06

У Тель-Авіві в Ізраїлі невідомі з автоматами почали розстрілювати перехожих на вулиці, відомо про щонайменше сімох поранених. Про це у вівторок, 1 жовтня, повідомляє видання The Times of Israel, передають Патріоти України. The Times of Israel з посилан...

Італійці образились: Українську артистку покарали через протест проти росіянина у журі (фото, відео)

вівторок, 1 жовтень 2024, 19:53

Українську циркову артистку Анну Петренко виключили з програми фестивалю Salieri Circus Award, який проходив у Італії. Причиною стало те, що вона зі сцени висловила протест проти члена журі премії "Сальєрі" — директора московського державного цирку Мак...