"Йшла вулицею, а вони кричали матюки": Дівчинка зі Закарпаття розповіла про знущання ґвалтівників

14-річна жертва ґвалтівників зі Закарпатської області розповіла, що її кривдники знущались з неї у селі, обзиваючи нецензурними словами. Про це вона розповіла у коментарі ТСН, передають Патріоти України.

Дівчинка каже, довго боялась розказати про те, що з нею зробили, бо кривдники її залякали. Ба більше, вже коли справа дійшла до суду, вони вільно гуляли селом і знущалися з неї, розповідає дівчина.

“Вони три місяці сиділи в СІЗО. Потім прийшли і були спочатку з браслетами, а потім, коли почалася війна, браслети зняли і собі так взяли - вони ходили всюди по вулиці і до магазину ходили. Я йшла вулицею і вони почали за мною усіляко кричати, матюками”, - розповідає дівчинка.

Зґвалтування 14-річної дівчини на Закарпатті: що відомо

У Закарпатській області спалахнув скандал після того, як трьох підлітків, підозрюваних у сексуальному насильстві, засудили до умовних термінів.

Такий вирок був зумовлений тим, що підозрювані отримали хороші характеристики від громади та школи, де навчаються. Згодом стало відомо, що мати двох підозрюваних працює у сільраді, що ймовірно допомогло їм отримати позитивну характеристику.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...