Ісландці розкупили усі огірки в супермаркетах через рецепт салату тіктокера, котрий став мегапопулярним у "країні льоду та полум'я" (відео)

Ісландські фермери не встигають вирощувати в своїх теплицях головний інгредієнт новомодної закуски, що складається з тертих огірків, кунжутної олії, часнику, рисового оцту та олії чилі.

Тіктокер з Канади Логан Моффітт звів з розумі ісландців

В Ісландії супермаркети зіштовхнулися з безпрецедентною ситуацією — у них розібрали всі огірки. Все через канадського блогера, який поділився салатом з огірків, передають Патріоти України з посиланням на ВВС.

Його рецепт став хітом і його підхопили і почали ділитися популірні ісландські блогери, і він викликав небувалий попит на головний інгредієнт — огірки, через що виник їхній дефіцит в магазинах, оскільки постачальники почали не встигати їх туди доправляти.

Огірковий ажіотаж викликав рецепт салату з тертих огірків, кунжутної олії, часнику, рисового оцту та олії чилі.

Салат з огірків, який став хітом

Рецепт став справжнім хітом, а ісландські фермери не змогли впоратися зі стрімким попитом. Одна мережа супермаркетів — Hagkaup — хоч і поставила під сумнів зв'язок між попитом і ТікТок-трендом, втім визнала, що закупівлі огірків зросли більш ніж удвічі.

Директорка з маркетингу SFG сказала, що зараз ісландські фермери не встигають за попитом, але вона сподівається, що пропозиція повернеться в норму "приблизно через тиждень".

Усе почалося з канадця Логана Моффітта, якого у ТікТок називають "огірковим хлопцем" за його рецепти з огірками. Він має більш ніж 5,5 мільйонів підписників і починаючи з липня ділиться огірковими рецептами майже щодня.

У рецепті, який захопив ісландців, Логан використовує кунжутну олію, рисовий оцет, іноді також вершковий сир, авокадо та навіть копчений лосось.

"Має знайти": Олександр Усик сказав, чого сьогодні найбільше бракує українському боксу

вівторок, 27 серпень 2024, 6:48

Абсолютний чемпіон світу в ексклюзивному інтерв'ю NV розповів про проблеми у вітчизняному спорті, передають Патріоти України. Зокрема, на питання чого сьогодні найбільше не вистачає українському боксу, Усик відповів так:. «Менеджерів. Бо саме якісний м...

Уряд затвердив ціни на газ до наступного року: Стало відомо, скільки платитимуть українці

вівторок, 27 серпень 2024, 6:44

Кабінет міністрів до 30 квітня 2025 року подовжив дію спецобов'язків щодо пільгового постачання газу підприємствам теплокомуненерго, побутовим споживачам, операторам газорозподільних систем та виробникам електроенергії. Уряд ухвалив таке рішення на зас...