Іспанський футбольний тренер відмовився переїжджати в Україну, злякавшись ракетних обстрілів

Іспанський тренер відмовився приїжджати в Україну, злякавшись ракетних обстрілів

Іспанський тренер Гонсало Гарсія-Гарсія відмовився очолити "Дніпро-1". Як повідомив комерційний директор дніпрян В'ячеслав Фрідман, 39-річного фахівця налякала війна в Україні, передають Патріоти України.

Наприкінці минулого сезону Гарсія-Гарсія залишив "Істру 1961", з якою фінішував п'ятим у чемпіонаті Хорватії (76 матчів - 21 перемога, 33 поразки). Також у послужному списку іспанця нідерландський "Твенте" (28=+8/-14). До цього він працював помічником головного тренера в "Есб'єрзі".

"Просто всі ці люди злякалися їхати сюди. Нещодавні прильоти в Дніпрі, які зруйнували автовокзал, усе перекреслили. До цього в СБУ був удар – це центр міста", - пояснює Фрідман.

За словами директора "Дніпра-1", усі знають, що відбувається у нас у країні, тому не прагнуть сюди приїжджати. "Весь світ занурений в інтернет. Усі все бачать і все знають. Гарсія вагався, розмірковував - туди, сюди... Саме в цей час стався приліт ракети, що стало визначальним в ухваленні рішення", - сказав Фрідман.

Нагадаємо, СК "Дніпро-1" став першим в історії клубом, який в один сезон спромігся вилетіти з відбору до трьох різних єврокубкових турнірів. Тепер клуб, який залишається без повноправного головного тренера (20 серпня головний тренер "Дніпра-1" Олександр Кучер подав у відставку), продовжить виступи на внутрішній арені – в чемпіонаті та Кубку України 2023/24 років.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...