Істерія наростає! У РФ бояться ударів по Криму і прикордонних областях: Стало відомо про секретний документ

Військове командування країни-агресора Росії отримало документ, в якому описується загроза для Криму та прикордонних областей. Йдеться про високотехнологічну ракету, що здатна обійти систему протиповітряної оборони та завдати точного удару. Про це йдеться у публікації в Telegram-каналі "Досье шпиона", передають Патріоти України.

Аналітична записка під назвою "Щодо пакету військової допомоги США – Україна" надійшла до Головного управління Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації буквально днями. Це інформаційно-аналітична довідка, в якій описані можливості нового типу озброєння. Воно незабаром може опинитися на фронті.

"Серед іншого, окремим блоком представлена позиція під назвою GLSDB. Йдеться звичайно ж про високотехнологічну ракету (бомба малого діаметра наземного базування), спільну розробку компаній Boeing і Saab (з військовими розробками останніх російські танкісти мали можливість ознайомитися безпосередньо в бою – протитанковий комплекс NLAW)", – сказано у повідомленні.

Також у документі йдеться про те, що снаряд, ймовірно, буде запущений за допомогою РСЗВ M142 HIMARS. Ракета керується за допомогою системи GPS. Вона здатна обійти системи ППО ЗС РФ.

"Окремий блок присвячений аналізу потенційних цілей для даного снаряда. У документі є карти територій, де ведуться бойові дії, в т.ч. і карта Криму, на глибину яких може бути запущена ракета. Ефективна дальність – 150 км", –йдеться у публікації.

Крім того, у документі описується ймовірна загроза для територій Бєлгородської, Курської та Брянської областей. У небезпеці знаходяться системи ППО, місця концентрації озброєння та живої сили.

"Використання цього виду ракети в кожному випадку буде санкціоноване уповноваженими особами військової адміністрації США. Вибір цілі здійснюється згідно з даними американської розвідки. З надходженням нових ракет у розпорядження ЗСУ, з'явиться суттєва загроза військовим об'єктам, розташованим у прикордонних областях. Ууповноваженим особам ГУ ГШ ЗС РФ рекомендується розробити комплекс заходів щодо протидії", – зазначив автор пабліка.

Зазначимо, GLSDB (Ground-Launched Small Diameter Bomb, дослівно з англ. бомба малого діаметра наземного запуску) – це малогабаритний високоточний боєприпас, який є крилатою бомбою. GLSDB створена американською компанією Boeing спільно зі шведською компанією SAAB та випускається серійно з 2019 року.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...