"Історія не вчить...", - головний герой "Чорного ворона" висловився про відносини з РФ

За словами актора, історія України немов повторюється через 100 років.

В Україні люди не роблять висновків із трагічної історії, повторюючи одні й ті ж помилки, довіряючи ворогові. Таку думку висловив український актор, головний герой фільму "Чорний ворон" Тарас Цимбалюк, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

За його словами, події, які йому довелося "пережити" у фільмі, і те, що наразі відбувається в Україні (збройний конфлікт на Донбасі, анексія Криму) – паралельні. Історія України немов повторюється через 100 років. "Звичайно, події, описані у фільмі "Чорний ворон", паралельні тому, що відбувається в Україні сьогодні. На жаль, люди не роблять жодних висновків із трагічної історії, вони наступають на одні й ті ж граблі, постійно продаються тощо. Це все дуже страшно, але, на жаль, не повчально", – сказав він.

Цимбалюк зазначив, що в Україні мала кількість людей знає "хворобливу і трагічну" історію нашої країни. "Як ця земля захищалася усі ці століття, скільки крові було пролито. І все одно ми довіряємо ворогові, робимо одні і ті ж помилки. Ще й між собою не можемо досягти жодних поглядів однодумців, а це зсередини робить нас слабкішими", – додав актор.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...