Історія про жлобство і корупцію: "Слуга народу" поділився цікавим фото новорічного корпоративу

Коли Олександр Юрченко був активістом, то він надзвичайно жорстко боровся з порушеннями в ресторанному бізнесі, але тепер усе змінилося.

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Юрченко виклав фотографію з корпоративу в ресторані, який він же раніше намагався закрити. Про це повідомив у себе в Telegram екс-депутат ВРУ Ігор Мосійчук, передають Патріоти України.

За його словами, захід проходив в ресторанному комплексі "Галерний". Його більше року тому за допомогою правоохоронних органів намагався закрити на той момент голова громадської ради при Голосіївській РДА Олександр Юрченко, який пізніше став народним депутатом від партії "Слуга народу".

Мосійчук зазначив, що, коли Юрченко був активістом, - він надзвичайно жорстко боровся з порушеннями в ресторанному бізнесі. Однак судячи з корпоративу в одному з ресторанів, які нардеп намагався закрити, можна зробити висновок, що він змінив свої переконання. За словами політика, захід було оплачено власником ресторану.

"Корпоративчик проходив в ресторанному комплексі "Галерний" який трохи більше року тому вимагав від правоохоронних органів закрити голова громадської ради при Голосіївській РДА Олександр Юрченко. Нардеп від СН Олександр Юрченко ще будучи активістом нагибав ресторанний комплекс "Галерний" а вже ставши нардепом нагнув так, що тепер бухає там разом з помічниками! До речі стрілочкою на фото помічено власника РК "Галерний" Олександра Крамаренко який і оплатив за рахунок свого закладу корпоративчик команди Юрченко", - заявив Мосійчук.

Також він уточнив свої подальші дії в рамках інформації, яка розкрилася. "А це вже історія не тільки про жлобство, а й про корупцію! Готуємо заяву в НАБУ", - додав він.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...