Історичні досягнення та вагомий прибуток: Яку суму Україна вже заробила на Євро-2020

Українська збірна з футболу вперше в історії вийшла в чвертьфінал престижного турніру Європи. Історичний успіх наших футболістів на міжнародній арені приніс не тільки славу, але і досить вагомий прибуток, інформують Патріоти України.

Як повідомляється, наша національна команда ще на груповій стадії заробила майже 11 млн євро. УАФ отримала 9,25 млн євро як учасник фінального етапу Євро-2020 і додаткові 1,5 млн євро за перемогу над Північною Македонією (2: 1).

Незважаючи на програші від голландців і австрійців, українські футболісти все одно пробилися в 1/8 фіналу. На цій фазі преміальні наших гравців склали ще 2 млн євро. На цьому тижні підопічні Андрія Шевченка переграли шведів і вийшли в чвертьфінал європейської першості, тим самим їх гонорар зріс ще на 3,25 млн євро. Таким чином, синьо-жовта дружина вже заробила 16 млн євро. Це вдвічі більше, ніж на минулих європейських змаганнях.

Крім того, якщо наші футболісти пройдуть англійців в 1/4, то зароблять ще 5 млн євро. Більш того, кожен фіналіст Євро-2020 отримує по 7 млн євро, а переможець - 10 млн євро. Разом, в разі тріумфу на цьому чемпіонаті збірна України може заробити 38 млн євро. Варто зазначити, що загальний призовий фонд нинішнього євротурніру - трохи більше 370 млн євро.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...