"Історично футбол в Україні домінував, а російського ніколи і не було": Колишній тренер збірних СРСР та Росії розставив крапки над "і"

Анатолій Бишовець

Колишній київський "динамівець" та головний тренер збірних СРСР, СНД і Росії Анатолій Бишовець відізвався про розвиток футболу в РФ і Україні, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТНВ.

«Історично так склалося, що футбол в Україні домінував, а російського футболу ніколи і не було. Швидше це був московський футбол.

Питання підготовки резерву до української збірної поставлене дуже серйозно. Вони готують свою молодь, а не займаються масовою закупівлею гравців, як це заведено в деяких російських клубах", - сказав Бишовець.

Збірна Росії на Євро-2020 не змогла подолати стадію групового етапу, фінішувавши останньою у квартеті з Бельгією, Данією і Фінляндією.

Команда України пробилася до ¼ фіналу турніру, де зустрінеться з Англією. Гра відбудеться в суботу, 3 липня, в Римі. Початок поєдинку - о 22:00 за київським часом.


У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...