Італієць врятував українських "кротів" від голу: "Шахтар" протролив нападника "Інтера"

"Шахтар" пожартував над нападаючим "Інтера" Ромелу Лукаку після матчу Ліги чемпіонів (0:0). Під завісу матчу футболіст італійського клубу Алексіс Санчес пробив по воротах "Шахтаря", але Лукаку випадково заблокував цей удар.

"Сейв Ромелу Лукаку на 89-й хвилині матчу. Придумайте до нього назву", - йдеться в офіційному "твіттері" "Шахтаря".

У групі B перед останнім туром всы чотири клуби мали шанси на вихід в наступний раунд. За підсумками групового етапу "Реал" набрав 10 очок і очолив таблицю, "Боруссія" (8) посіла друге місце. Далі розташувався "Шахтар", набравши 8 очок, який зіграє в плей-оф Ліги Європи. "Інтер" в свою чергу замкнув турнірну таблицю (6) і не зміг вийти в єврокубкову весну.

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...