Італійський футболіст сів у тюрму через звіряче вбивство своєї колишньої дівчини

Італійський захисник Джованні Падовані, який раніше виступав за Санкатальдезе в Серії D, отримав вирок за вбивство моделі Алессандри Маттеуцці, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Marca, Болонський суд присудив Падовані довічне ув’язнення. Також він має виплатити компенсацію родичам моделі, яку він по-звірячому вбив. Трагічні події сталися 23 серпня 2022 року біля будинку, де футболіст жив зі своєю дівчиною.

Джованні бив жінку ногами, руками і молотком, бейсбольною битою і врешті лавкою, яку він узяв із сусіднього саду. Він завдав жертві 24 удари, не залишивши жінці шансів вижити.

Причиною конфлікту були ревнощі Падовані. Він намагався контролювати Маттеуцці, телефонував велику кількість разів за день.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...