Італійці розробили незвичайні плаваючі будинки, схожі на НЛО (фото)

UFO (Unidentified Floating Object). Непізнаний плаваючий об'єкт нагадує "літаючу тарілку".

Італійська компанія Jet Capsule, яка займається приватними яхтами, розробила проект незвичайного плавучого будинку під назвою UFO (Unidentified Floating Object). Непізнаний плаваючий об'єкт нагадує "літаючу тарілку" і зможе неквапливо пересуватися зі швидкістю 6.5 км/год.

Про це пише Novosti-N, передають Патріоти України.

Непізнаний плаваючий об'єкт складається з двох напівсферичних оболонок зі скловолокна, які утворюють два поверхи будинку.

Гідрореактівний електромотор Torqeedo Deep Blue 1800 наводиться в рух електроенергією від сонячних батарей, площею 40 кв.м. Вони знаходяться на верхній півсфері.

Всередині - кухня і їдальня, вітальня 20-кв.м, це верхній «поверх» вдома. Сходи ведуть на нижній рівень до ванною і спальні з великим вікном для перегляду морського життя.

Буде тут і генератор води, що перетворює дощову і морську воду в питну.

Кошти на реалізацію проекту будуть збиратися на майданчику Kickstarter.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...