"Юра, прощай, Юра, прости": Дружина продюсера Бардаша натякнула на розставання з ним через антиукраїнські заяви

Дружина українського продюсера Юрія Бардаша прозоро натякнула прихильникам на розлучення з обранцем. Причиною, ймовірно, стали його скандальні антиукраїнські висловлювання. Єлизавета Бардаш і раніше казала, що позиція коханого їй не близька. Відповідний допис з'явився на її сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Авторка опублікувала архівне фото пари, де вони узаконюють свій шлюб у 2020 році. Однак знімок не зовсім радісний, оскільки Єлизавета Бардаш застосувала до нього ефект ЧБ, зробивши кадр чорно-білим.

У саркастичній манері вона додала красномовний підпис: "Юра прощай, Юра прости", відсилаючи підписників до відомого треку українського поп-гурту "НеАнгели".

Замість причини такого рішення, ексдружина продюсера додала всього один хештег зі словами: "Україна – понад усе. Щоб зайвий раз не коментувати ймовірне розлучення, вона обмежила можливіть залишати під ним повідомлення, але всього за годину допис набрав понад 1500 лайків.

Як відомо, для Юрія Бардаша цей шлюб став другим у житті. Про серйозні наміри продюсера стало зрозуміло в 2020 році, коли закохані узаконили свої стосунки.

Два дні тому Бардаш оскандалився порівнянням української визвольної війни з нацистськими ідеями Німеччини в часи Другої світової війни. Висловлювання путініста викликали резонанс серед українців, а також частково зіпсували життя його коханій, що одразу відхрестилася від заяв чоловіка.

Однак це його не зупинило, тому вже на наступний день в прямому ефірі Бардаш видав нову порцію маячні про перемогу "великої та могутньої" Росії та назвав себе "русским человеком". Додамо, що він з перших днів повномасштабної війни в Україні пересиджує небезпеку в Грузії та не планує повертатися додому чи висвітлювати звірства росіян. Через це співпрацю з наставником розірвав відомий український співак Антон Вельбой.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...