Юрій Великий насмішив кумедною пародією на росіянку, яка хотіла вкрасти з готелю Туреччини 35 кг їжі (відео)

Зірка Студії "Квартал 95" Юрій Великий потішив прихильників новою пародією.

Цього разу героїнею відео гумориста стала російська туристка, яка намагалася вивезти з готелю Туреччини 35 кг їжі. Зокрема, жителька РФ виправдовувалася, що не хотіла красти нічого, а лише взяла з собою перекус, щоб не зголодніти у потягу.

"Усі, напевно, вже бачили новину, як російські туристи хотіли вивезти 35 кг їжі з турецького готелю, пояснюючи це тим, що це все гостинці і в потягу треба щось поїсти. Можу сказати одне: набравши стільки їжі, вони дали "їжу" для мого наступного ролика", - прокоментував гуморист.

До останнього подиху виконував професійні обов’язки: Що відомо про поліцейського, який загинув через російський удар по Сумах (фото)

субота, 28 вересень 2024, 14:02

Сьогодні, 28 вересня, Росія завдала повторного авіаційного удару по лікарні у Сумах, коли на місце події вже прибули поліцейські. Унаслідок чого смертельне поранення отримав начальник сектору кадрового забезпечення Сумського районного управління поліці...

Удова дізналася про нагороду із... Вікіпедії: Київський ТЦК потрапив у скандал через орден загиблого бійця

субота, 28 вересень 2024, 13:40

У лютому 2024 року загиблому військовому Вікторові Ониську було посмертно присвоєно Орден Богдана Хмельницького III ступеня. Вдов бійця Ольга дізналася про нагородження з Вікіпедії, що стало для неї несподіванкою. Вона не отримувала жодних офіційних по...