Юристка із Чернівців: Уродженка України пройшла до міської ради Нью-Йорка (фото, відео)

Інна Верніков (Фото: Inna Vernikov for NYC / Facebook)

Уродженка України, адвокатка Інна Верніков (Inna Vernikov) перемогла на виборах до міської ради Нью-Йорка від Республіканської партії. Про це повідомляє "Голос Америки" у Facebook, передають Патріоти України.

37-річна Інна Верніков народилася у Чернівцях, а у 12 років разом з сім'єю емігрувала до США. Вона вісім років вела юридичну практику в міграційному та сімейному праві, а після обрання має її припинити.

Зарплата депутатів міськради порівняно невелика, але Верніков вирішила залишити практику та спробувати свої сили в політиці: «З точки зору розвитку кар'єри та оплати депутатство для мене є незначним підвищенням, але для мене це не так важливо. Моя мета — зміни, які я можу запровадити для міста і які, на мою думку, абсолютно необхідні. Я це роблю, бо люблю цю країну і вдячна за те, що вона дає нам. Мене, як мігрантку, турбує те, що відбувається з країною».

Верніков розповіла, що більша частина її дільниці в Брукліні — «євреї, які виїхали з СРСР, такі, як я, що втекли від того, що ми бачимо в США зараз». За її словами, її виборці незадоволені напрямком, у якому Демократична партія рухає країну, передає The New York Times.

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...

Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...