Ювеліри створили унікальну маску від коронавірусу - з чистого золота і коштує 1,5 млн доларів

В Ізраїлі ювеліри створюють унікальну маску від коронавірусу. Про це повідомляє The Times of Israel, передають Патріоти України.

За словами дизайнера Ісаака Леві, маска з 18-каратного білого золота прикрашена 3600 білими і чорними діамантами і оснащена першокласними фільтрами N99 за бажанням покупця.

Леві, власник компанії Yvel, сказав, що у покупця було ще дві вимоги: завершити роботу до кінця року і зробити виріб найдорожчим в світі. Цю останню умову, за його словами, "було найлегше виконати". Дизайнер відмовився назвати покупця, але сказав, що він китайський бізнесмен, який проживає в США.

Глянцева маска для обличчя може надати родзинку захисному спорядженню, яке тепер є обов'язковим в громадських місцях у багатьох країнах. Але при вазі 270 грамів (більш півфунта) - майже в 100 разів більше ваги звичайної хірургічної маски - це навряд чи буде практичним аксесуаром.

В інтерв'ю на своїй фабриці недалеко від Єрусалима Леві продемонстрував кілька частин маски, посипаної діамантами. На одній золотій пластині був отвір для фільтра.

"Гроші, можливо, не куплять все, але якщо на них можна купити дуже дорогу маску від COVID-19, і хлопець хоче одягти її, прогулятися і привернути увагу, він повинен бути задоволений цим", - сказав Леві.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...