Юзика спіймали в Раді з батончиком Roshen: Мережу "підірвали" жартами про "зраду" (фото)

Корявченков їсть батончик Roshen

Народний депутат України від "Слуги народу" Юрій Корявченков (Юзик) потрапив на камери журналістів під час поїдання шоколадного батончика Roshen і став об'єктом безлічі жартів інтернет-користувачів, передають Патріоти України.

Кумедний кадр опублікувало видання "Букви". Судячи з фото, парламентарій вирішив влаштувати собі перекус просто під час пленарного засідання.

Українці швидко поширили світлину мережею і почали масово жартувати про "зраду" Корявченкова – адже засновником кондитерської корпорації Roshen є п'ятий президент України, лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко.

"Ці батончики на них діють снодійно", "Верховна Рада – це "95 квартал", "Перекуси ніхто не скасовував", "Слуга Юзик (Корявченков) перебіг від Зеленського до Порошенка? Нардеп поїдав на засіданні Ради батончик "Рошен", – жартують в соцмережах.

"Головний зрадник в Зе-команді – Юзик, який жадібно наминає шоколадний батончик "Рошен" просто в залі ВРУ", "Зрада, зрада", "Блискавка! Порошенко відгодовує "слуг" батончиками "Рошен"!" – продовжують сміятися в коментарях.

Юзика спіймали в Раді з батончиком Roshen: мережу "підірвали" жартами про "зраду"

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...