"Їв рибу та пив, скільки хотів": Відомий актор здивував винною дієтою, на якій скинув 20 кг для ролі в фільмі

Дієта Меттью Макконахі складалася зі 140 грамів риби на обід і вечерю, невеликої кількості овочів з кожним прийомом їжі і яєчних білків на сніданок.

Поки мільйони людей у всьому світі ламають голову над тим, як скинути зайву вагу, Меттью Макконахі навчився робити це максимально безтурботним способом. Під час підготовки до ролі у фільмі "Далласький клуб покупців" актор втратив 22 кг, і його дієта включала стільки вина, скільки йому хотілося, передають Патріоти України.

"Я не мучив себе. Я був налаштований рішуче. Найважчим було зробити проклятий вибір", - сказав МакКонахі в епізоді подкасту "Досвід Джо Рогана".

У "Далласськом клубі покупців" МакКонахі зіграв Рона Вудруфа - чоловіка, у якого в середині 1980-х був діагностований ВІЛ / СНІД 4 стадії. Щоб достовірно показати реалії життя з ВІЛ на пізніх стадіях, акторові довелося серйозно над собою попрацювати. Всього за 5 місяців він схуд зі своїх стандартних 85 кг до 61 кг.

Дієта МакКонахі складалася зі 140 грамів риби на обід і вечерю, невеликої кількості овочів з кожним прийомом їжі і яєчних білків на сніданок. Як десерт він дозволяв собі невелику кількість пудингу з тапіокі. Крім того, Меттью зав'язав з підняттям ваги: це допомогло йому зменшити м'язову масу і скинути ще більше кіло. Але найнесподіванішим пунктом його харчування виявилося вино.

"Я пив стільки вина, скільки хотів, - чесно зізнався актор. - Це була моя відповідальність. Якби я виглядав, як зараз, і грав би Рона Вудруфа, ви пішли б з кінотеатру на перших кадрах".

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...