Із 12-ма ваннами: Меган Маркл і принц Гаррі сидять на карантині в розкішному особняку (фото)

Житловий комплекс Beverly Ridge Estates, де знаходиться будинок, охороняється - стороннім туди не пробратися.

Меган Маркл і принц Гаррі разом з сином Арчі живуть в Каліфорнії в розкішному особняку вартістю 18 млн доларів, який вони орендують у актора, режисера і сценариста Тайлера Перрі. Туди невістка і онук Єлизавети II встигли перебратися з Канади ще до закриття кордонів на карантин, повідомляють Патріоти України.

У мережі з'явилися знімки зсередини шикарного будинку, оренда якого становить від 20 до 40 тисяч доларів в місяць. Тайлер Перрі, якого в 2011-му Forbes назвав найбагатшим чоловіком у сфері масових розваг, побудував цю віллу в 2004-му для своєї сім'ї.

Особняк у "тосканському стилі" має вісім спалень і 12 ванних кімнат. Житловий комплекс Beverly Ridge Estates, де знаходиться будинок, охороняється - стороннім туди не пробратися.

В домі вбудована в підлогу ванна з колонами і високими стелями, простора кухня з "мармуровим островом", бібліотека з фоліантами і стільцями, що колись належали Аврааму Лінкольну, вітальня з каміном і шикарна біло-сіра дитяча кімната, спочатку призначена для сина медіамагната Амана.

У 2015 році в особняку гостювали тоді ще президент Барак Обама і Опра Вінфрі, що позувала на тлі басейну на терасі. Телеведуча приходила на хрестини сина Перрі.


Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...