Із бабусею посварився: Стало відомо, хто розстріляв людей на зупинці в Росії (фото)

За інформацією поліції, у злочинця з собою 2 рушниці. Зараз місцевих жителів просять не виходити на вулицю.

У Росії за підозрою в розстрілі людей на зупинці автобуса (за уточненими даними, загинули три людини) розшукують 18-річного юнака. Інцидент стався в місті Бор Нижегородської області. Про це повідомляє телеграм-канал Mash, передають Патріоти України.

"Данилу Монахова оголосили в розшук, на нього розіслали орієнтування. За інформацією поліції, у злочинця з собою 2 рушниці. Зараз місцевих жителів просять не виходити на вулицю. А власників машин з відеореєстраторами, які проїжджали біля місця злочину, зв'язатися з органами", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що Слідком порушив кримінальну справу за фактом вбивства трьох осіб. За інформацією слідства, після нападу в Нижньогородській області троє чоловіків померли від отриманих вогнепальних поранень, а три постраждалі жінки госпіталізовані також з вогнепальними пораненнями.

За даними телеграм-каналу "112", юнак схопився за рушницю після сварки з бабусею. "Розповідаємо, що відбувалося насправді: Данило Монахов, посварившись зі своєю бабусею у дворі її будинку, дістав рушницю і вистрілив в неї кілька разів. На крики прибіг сусід і хлопець вистрілив і в нього. Схопив дві рушниці, рюкзак і побіг на зупинку. Там Монахов вбив ще одну людину і ще трьох поранив", - йдеться в повідомленні і уточнюється, що хлопець зробив кілька пострілів по рейсовому автобусу, але в ньому ніхто не постраждав.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...