Із дендропарком та цілющими водами: Голлівудська зірка хоче купити курорт на Закарпатті

Про закарпатську базу відпочинку акторці розповів її бойфренд Кріс Зілк, дідусь якого народився в Україні.

Деренівська купіль сподобалася Періс Хілтон. Фото: mukachevo.net.

Акторка Періс Хілтон має бажання придбати "Деренівську Купіль", що під Ужгородом, передають Патріоти України.

В наступному році "Деренівська Купіль" повинна прийняти один з найпопулярніших міжнародних конкурсів краси. Наразі сторони близькі до компромісу, але поки що обговорюють деталі угоди.

Вперше про курорт під Ужгородом Періс Хілтон дізналася навесні минулого року, коли виступала на відкритті готелю у Львові. Про закарпатську базу відпочинку акторці розповів її бойфренд Кріс Зілк, дідусь якого народився в Україні. Тоді і виникла ідея про інвестування в українську індустрію розваг.

«Деренівська Купіль» знаходиться в урочищі Деренівка, де з аква-зоною, розважальним центром і SPA-комплексом також розміщений й дендропарк з колекцією в 5 тисяч насаджень і цілюща вода (поруч відкритий завод мінеральних вод).

Джерело: Укрінформ

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...