
Експерти з Університету Макмастера і Hamilton Health Sciences в Канаді відстежували раціон і стан здоров'я 134 297 осіб з 21 країни на 5 континентах, зокрема в Бразилії, Аргентині, Канаді, Швеції і Китаї. Дослідження опублікували в Американському журналі клінічного харчування. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України.
Учасники експерименту їли не менше 150 г обробленого м'яса на тиждень. Ризик серйозних серцево-судинних захворювань, таких як інсульт, підвищився на 46%, а ризик смерті - на 51%.
Це всього 2 сосиски на тиждень, але ризик поширюється на будь-яку форму обробленого м'яса, попереджають експерти. Оброблене м'ясо - це м'ясо, яке консервували шляхом копчення або соління, в'ялення або додавання хімічних консервантів.
За даними Американського товариства харчування, варто повністю уникати вживання обробленого м'яса, такого як ковбаси, шинка, паштет, копчене м'ясо, салямі і в'ялений бекон. Одна порція бекону в день збільшує ризик розвитку недоумкуватості на 44%. Також відомо, що вживання великої кількості обробленого м'яса збільшує ризик раку кишечника.
Українські біженці, які проживають у Польщі, можуть заробляти хороші гроші навіть не маючи спеціальної освіти чи багаторічного досвіду. Наприклад, працівники складу можуть розраховувати на середню зарплату від 4 500 до 6 000 злотих на місяць (від 51 57...
Українці вже багато років отримують два рахунки за газ - за сам ресурс і за його розподіл. Та з минулого року для більшості мешканців багатоповерхівок додалася ще одна квитанція - за технічне обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж, передають...