Експерти з Університету Макмастера і Hamilton Health Sciences в Канаді відстежували раціон і стан здоров'я 134 297 осіб з 21 країни на 5 континентах, зокрема в Бразилії, Аргентині, Канаді, Швеції і Китаї. Дослідження опублікували в Американському журналі клінічного харчування. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України.
Учасники експерименту їли не менше 150 г обробленого м'яса на тиждень. Ризик серйозних серцево-судинних захворювань, таких як інсульт, підвищився на 46%, а ризик смерті - на 51%.
Це всього 2 сосиски на тиждень, але ризик поширюється на будь-яку форму обробленого м'яса, попереджають експерти. Оброблене м'ясо - це м'ясо, яке консервували шляхом копчення або соління, в'ялення або додавання хімічних консервантів.
За даними Американського товариства харчування, варто повністю уникати вживання обробленого м'яса, такого як ковбаси, шинка, паштет, копчене м'ясо, салямі і в'ялений бекон. Одна порція бекону в день збільшує ризик розвитку недоумкуватості на 44%. Також відомо, що вживання великої кількості обробленого м'яса збільшує ризик раку кишечника.
Жителька американського Колорадо Моніка Лонг, що самостійно виховує трьох дітей розповіла, що її діти випадково з’їли прах свого дідуся під час гри, передають Патріоти України з посиланням на The New York Post. Вона розповіла журналістам, що залишила ...
Характерно, що глобальне потепління в Україні найбільш відчувається у зимові місяці і цей процес більш значний ніж у сусідів по Європі. Фахівці вказують, що середньодобовий показник температури в країні коливається від п'яти градусів морозу до п'яти гр...