Експерти з Університету Макмастера і Hamilton Health Sciences в Канаді відстежували раціон і стан здоров'я 134 297 осіб з 21 країни на 5 континентах, зокрема в Бразилії, Аргентині, Канаді, Швеції і Китаї. Дослідження опублікували в Американському журналі клінічного харчування. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України.
Учасники експерименту їли не менше 150 г обробленого м'яса на тиждень. Ризик серйозних серцево-судинних захворювань, таких як інсульт, підвищився на 46%, а ризик смерті - на 51%.
Це всього 2 сосиски на тиждень, але ризик поширюється на будь-яку форму обробленого м'яса, попереджають експерти. Оброблене м'ясо - це м'ясо, яке консервували шляхом копчення або соління, в'ялення або додавання хімічних консервантів.
За даними Американського товариства харчування, варто повністю уникати вживання обробленого м'яса, такого як ковбаси, шинка, паштет, копчене м'ясо, салямі і в'ялений бекон. Одна порція бекону в день збільшує ризик розвитку недоумкуватості на 44%. Також відомо, що вживання великої кількості обробленого м'яса збільшує ризик раку кишечника.
Людей завжди дивувала здатність тварин поводитися дивно напередодні природних катастроф чи небезпек. Перед землетрусом собаки починають скиглити, коти шукають схованки, птахи раптово замовкають або, навпаки, здіймають гучний галас. Складається враження...
Новий метод, розроблений у Китаї, передбачає ін’єкції вітаміну B12 для стимуляції вироблення меланіну — пігменту, що надає волоссю колір. Такий підхід має на меті відновити природну пігментацію волосся. Про це повідомляє Daily Mail, передають Патріоти ...