Із купою вкрадених мобілок: У Дніпрі затримали координатора кишенькових злодійок (фото)

У Дніпрі поруч із магазином затримали чоловіка із купою викрадених телефонів. Телефони у магазинах крали дві жінки. За повідомленням патрульної поліції Дніпропетровської області, виявити крадіїв вдалося завдяки камерам відеоспостереження, передають Патріоти України.

У магазині на проспекті Яворницького у жінки намагалися витягнути з кишені мобільний телефон. Вона вказала патрульним на двох жінок, які намагалися вчинити злочин.

Камери відеоспостереження зафіксували, що жінки прибули до місця крадіжки на автомобілі Samsung. Такий самий автомобіль бачили поруч із магазином будівельних матеріалів на Запорізькому шосе, де також була скоєна крадіжка телефону.

Автомобіль зупинили, На місце була викликана слідчо-оперативна група. У водія було виличено п'ять вкрадених мобільних телефонів, планшет та дві жіночі перуки.

В той самий час, поліцейським за допомогою геолокації вдалося відслідкувати один з вкрадених мобільних телефонів. Він знаходився в районі залізничного вокзалу. Водії маршруток повідомили поліцейським, що бачили двох підозрілих жінок, які при появі правоохоронців втекли до автомобілю Skoda та поїхали геть.

Автомобіль зупинили. У водія автомобіля на телефони знайшли переписку із водієм автомобіля Samsung стосовно викрадених телефонів. Усіх затриманих доправили до відділу поліції.

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...