Із пістолета з глушником: У Харкові посеред вулиці розстріляли директора місцевого кладовища (фото)

За словами медиків, чоловік був поранений в живіт і помер до приїзду «швидкої допомоги».​

У четвер, 16 січня, близько 17-30, в Харкові застрелили директора одного з місцевих кладовищ, передають Патріоти України.

Убитий директор міського кладовища № 3 Віталій Шульга. Для упіймання зловмисників поліція ввела операцію «Сирена». За інформацією Telegram-каналу «Харків Live», кілер стріляв з пістолета з глушником. Вбивство сталося на вулиці Танкопія. На місці події працює слідчо-оперативна група.

Cайт «057.ua» повідомляє, що чоловікові було 48 років. Кілер відкрив вогонь, коли той підходив до під'їзду. У загиблого залишилися дружина і двоє дітей. За словами медиків, чоловік був поранений в живіт і помер до приїзду «швидкої допомоги».

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...