Із плазуном трапилася біда: На Арабатській стрілці витягли з озера крокодила (фото)

На Арбатській стрілці з озера витягли крокодила, якого раніше бачили відпочиваючі. Як тварина туди потрапила - залишається неясним. Про це повідомив начальник відділу комунікації ГУ Нацполіції в Херсонській області Віталій Байдаров, повідомляють Патріоти України.

"Витягла з води Генічеська аварійно-рятувальна служба сітками. Дії поліції були в тому, що вона забезпечувала громадський порядок", — сказав Байдаров.

За його словами, коли крокодила витягли, з'ясувалося, що він мертвий. Ветеринари повинні повідомити причину смерті тварини.

Зазначається, що крокодила на Арабатській стрілці знайшли в одному в одній з водойм, що утворилися на місці колишнього піщаного кар'єру туристи повідомили, що він їв качку. У поліцію про зникнення тварини ніхто не заявляв.

"Наші співробітники виконали свої посадові обов'язки, забезпечивши безпеку людей. Як крокодил потрапив в озеро, ще будемо з'ясовувати", - розповів начальник Генічеського райвідділу Національної поліції, полковник Сергій Балута.

Джерело: Укрінформ

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...