Із полону повернулася молода пара, яка побралася на "Азовсталі" (відео)

Мама дочекалась сина з невісткою

Серед 42 захисників та трьох захисниць «Азовсталі», котрих Україна повернула додому 6 травня є і подружжя. Ілля та Катя побралися під час запеклих боїв за Маріуполь.

Мама Іллі плаче від щастя та досі не може повірити, що чує голос сина. Відео розмови оприлюднив на своїй сторінці очільник МВС Ігор Клименко.

– Ілюшка, це ти?

– Та я, я

– Я не сплю? Ущипни мене!

«Серце завмирає від таких діалогів. Безцінні моменти, які чітко вказують, за що ми боремося: за наші сім’ї, за рідну землю. І в цьому наша сила – сила захисників та оборонців!», – написав Клименко.

Зрадниця родом із Волині: Україна домоглася скасування виступу російської балерини-путіністки в Словенії

четвер, 13 червень 2024, 11:59

Виступ російської прими-балерини українського походження Світлани Захарової із проєктом Моданс у Словенії не відбудеться через протест України. Про це повідомило Міністерство закордонних справ України в офіційних соцмережах, передають Патріоти України....

Уряд визначив умови відстрочки військовозобов’язаних для догляду за людьми з інвалідністю: Чого чекати

четвер, 13 червень 2024, 11:22

Кабінет міністрів вніс зміни до Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації. Доглядати за особами з інвалідністю може лише одна особа, передають Патріоти України. "У разі відсутності інших осіб, які не є військовозобов’я...