Із пострілами та криками: У Києві сталося збройне пограбування на мільйон (фото, відео)

Троє людей у чорних масках вихопили сумку з грошима з машини Renault Megan і зникли на авто в невідомому напрямку.

У середу, 3 липня, в центрі Києва стався розбійний напад: вкрали сумку з сумою понад один мільйон гривень, повідомляють Патріоти України.

Подія трапилася за адресою вулиця Велика Васильківська, 132 приблизно о 16:30. Троє людей у чорних масках вихопили сумку з грошима з машини Renault Megan і зникли на авто в невідомому напрямку.

За словами водія автомобіля, він зі своїм попутником припаркувався у дворі будинку. У цей момент до машини підбігли невідомі і зробили мінімум один постріл. Все це супроводжувалося криками.

Злочинці заволоділи сумкою, в якій знаходилася сума грошей 1 мільйон 170 тисяч гривень. Ручна поклажа перебувала поруч з другим чоловіком, який сидів ззаду. Нападники вирвали з рук сумку і поїхали на автомобілі Audi.

На щастя, обійшлося без постраждалих. У місті Київ введено оперативний план "Сирена". На місці працювала поліція, подробиці інциденту встановлюються.

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...