Із реанімації вже не вийшов: Екс-футболіст клубів УПЛ помер від коронавірусу у 42 роки

Колишній футболіст "Зірки" і "Олександрії" Денис Ковба пішов з життя у віці 42 років. Про це повідомляє офіційний сайт клубу РПЛ "Крилья Совєтов", передають Патріоти України.

Колишній гравець збірної Білорусі перебував у реанімації у складному стані з коронавірусною інфекцією. "Футбольний клуб "Крилья Совєтов" приносить глибокі співчуття рідним і близьким Дениса Ковби. Ми тужимо разом з вами", - йдеться у заяві команди, за яку Денис провів 12 сезонів.

Денис Ковба: кар'єра

  • Ковба виступав на позиції півзахисника.
  • Він грав за "Зірку" з 1998 по 2000 роки, а за "Олександрію" - у 2012 році. Також він пограв за вітебський "Локомотив", російські "Крилья Совєтов" і "Хімки" та чеську "Спарту". Кар'єру завершив у 2012 році, після чого з 2018 року працював тренером у "Вітебську".
  • За збірну Білорусі він провів 35 матчів, забивши 2 голи.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...