Із російськими піснями та феєрверком... на меморіалі Небесної сотні: Як львівська мажорка святкувала 18-річчя (відео)

Юна львів'янка вирішила креативно і з розмахом відсвяткувати своє 18-річчя. Дівчина з друзями влаштували вечірку прямо на меморіалі Героям Небесної сотні. Про це повідомляє "Varta1", передають Патріоти України.

Своє "свято" дівчина виклала в соціальних мережах, зокрема, святкування вона опублікувала в Stories на сторінці в Instagram. У Мережі іменинниця стверджує, що є блогером.

На відео видно, що в такому "святі" брали участь кілька інших дівчат. Вони робили фото на пам'ять прямо на меморіалі загиблих воїнів, танцювали під російську музику, розпиваючи алкогольні напої. День народження юної блогерки завершився масштабним феєрверком біля кам'яних плит Героям України, які захищали суверенітет і незалежність нашої держави.

Після розголосу в Інтернеті та місцевих ЗМІ блогерка видалила скандальне відео зі своєї сторінки, але воно вже встигло розлетітися в Мережі. У коментарях багато хто обурюються через такий вчинок львів'янки. Поки дівчина ніяк не прокоментувала свої дії.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...