Із врахуванням нинішніх реалій: У Росії свідки Єгови вербують жителів по-новому

Релігійна спільнота "Свідки Єгови", що заборонена у Росії, вербує жителів міста Шебекіно Білгородської області. Про це повідомляє Telegram-канал Mash з посиланням на інформацію підписника, передають Патріоти України.

"Свідки Єгови розкладають поштовими скриньками папірці із закликом повірити в Єгову і стати одними з них, щоб позбутися стресу через постійні прильоти, за допомогою їхніх проповідей та іншого теологічного", — йдеться у джерелі.

Ба більше, за свідченням підписника каналу, знайдено блокнот свідків Єгови, в якому вони нібито фіксували свою "місіонерську" діяльність на території області. "Там: ПІБ, номери телефонів та окремий стовпець, у якому розписано фізичні чи психологічні проблеми кожної людини", — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що служителі релігійного об’єднання "Свідки Єгови" дотримуються принципів пацифізму.

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...