Із життя "високодуховних": У Москві школярка продала цноту за несправжні долари, а потім заявила, що "фальшиві гроші - це злочин"

Дев'ятикласниця з Москви продала свою цноту хлопцеві з вечірки за 300 доларів, але вони виявилися фальшивими. Коли хлопець запропонував загладити провину, дівчина сказала, що "фальшиві гроші - це злочин". Про це розповідають у телеграм-каналі Baza, передають Патріоти України.

"В жовтні учениця познайомилася у метро з хлопцем. Після недовгого спілкування в соціальних мережах він запросив дівчину на незвичайну вечірку за місто, на шашлики. В розпал вечірки дівчина поділилася із новим знайомим, що хоче продати свою цноту. Спочатку хлопець запропонував 5 тисяч рублів, а потім вирішив дати 300 доларів, які віддав учениці, а рублі забрав назад. Після першого продажу дівчина наважилася і на другий", - йдеться в повідомленні телеграм-каналу.

Зазначається, що наступного дня дівчина пішла в банк, щоб обміняти валюту, але долари виявилися фальшивими. Тоді вона у гніві зателефонувала хлопцеві, якому продалася. Він відповів, що нібито не знав про "фальшивку", і пообіцяв загладити провину за 25 тисяч рублів. Втім, на цей раз дівчину гроші не цікавили. Вона вирішила піти до поліції, тому що, як вона сказала: "Фальшиві гроші — це злочин". Тепер хлопцеві загрожує термін.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...