Їздила в Крим та публікувала фото матрьошки: Вища рада правосуддя звільнила суддю з Києва

Вища рада правосуддя ухвалила рішення звільнити суддю Господарського суду Києва Інну Отрош, визнавши її такою, що не відповідає обійманій посаді. Про це у четвер, 10 жовтня, повідомила пресслужба ВРП, передають Патріоти України.

Рішення підтримали 11 членів Вищої ради правосуддя, троє - висловилися проти.

За інформацією Громадської ради доброчесності, Інна Отрош є дочкою ексголови Печерського суду Інни Отрош, яка після Революції гідності 2014 року втекла до окупованого Криму і пізніше була люстрована.

Членкиня Громадської ради доброчесності Тетяна Катриченко повідомила, що Отрош розпочала суддівську кар'єру в Луганському суді у віці 26 років. Однак через два тижні після призначення вона подала заяву з проханням перевести її до Києва, і це відбулося без належного стажу роботи.

Як і матір, Інна Отрош після 2014 року неодноразово відвідувала тимчасово окупований Крим та Росію. Після початку повномасштабного вторгнення вона також публікувала у соціальних мережах фото з відвідин музею в Санкт-Петербурзі.

Інна Отрош є власницею чималих статків, зокрема кількох квартир у Києві, заміського будинку та автомобіля Lexus. Однак, під час співбесіди вона не надала пояснень щодо походження коштів, за які було придбано це майно.

Клишонога загроза поширилась і на український бік Карпат: На Франківщині ведмедиця напала на грибника, завдавши страшних ран

четвер, 10 жовтень 2024, 23:40

Протягом останніх років у Карпатах на території Словаччини та Румунії все частіше фіксують наради Медведєва на людей, часто-густо зі смертельним фвналом. При цьому популяції Медведєв в Україні на щастя значно менша. Чоловік збирав гриби у лісі, коли й...

Чи захищені персональні дані? В "Укрпошті" пояснили нюанси розсилання повісток

четвер, 10 жовтень 2024, 22:40

В Україні триває мобілізація, і нещодавно "Укрпошта" почала розсилати повістки військовозобов’язаним. Громадяни, зокрема мешканці Чернігова, отримують сповіщення, в яких їм пропонується звернутися до найближчого відділення пошти для отримання повістки ...