Їздить як справжній та привертає доброзичливу увагу: Пікап Tesla Cybertruck відтворили з дерева (відео)

Умілець побудував копію Tesla Cybertruck для Ілона Маска

Умілець із В'єтнаму створив дерев'яну копію електропікапа Tesla Cybertruck. Відео зі створенням автомобіля опублікували на YouTube-каналі ND — Woodworking Art.

Майстер побудував з дерева повністю робочий електромобіль, який трохи менший за оригінальний Tesla Cybertruck. У комплекті додається і дерев'яна копія квадроцикла Tesla Cyberquad.

Умілець створив і дерев'яну копію квадроцикла Tesla Cyberquad

Пікап відтворено з неймовірною точністю. Дерев'яний електричний пікап навіть отримав робочу оптику та інтер'єр.

В інтер'єрі встановлено дерев'яне кермо і центральний дисплей

Спершу майстер створив сталевий каркас, який став основою для авто. Потім на нього встановили ведучий міст з електродвигуном, колеса і гальма.

Для створення корпусу умілець використовував оригінальні креслення електропікапа. Йому вдалося зберегти незвичайний силует моделі та деякі інші особливості дизайну.

Кузовні панелі створені на основі оригінальних креслень

Майстер заявив, що використовує для своїх виробів тільки зіпсовану деревину, а не живі дерева. Попри це, результат має дуже якісний вигляд.

Умілець присвятив цей автомобіль голові Tesla Ілону Маску. Багато глядачів його YouTube-каналу просили відтворити Tesla Cybertruck.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...