Їздити на ньому - як на мішку грошей: В Одесі помітили позашляховик вартістю понад 8 мільйонів (фото)

На дорогах Одеси засікли люксову модифікацію Mercedes-Benz G500 4x4² від Brabus, вартість якої перевищує 8 млн гривень. Знімок з розкішним автомобілем з'явився в Instagram-акаунті Drive Luxury, повідомляють Патріоти України.

Так, потужний позашляховик Mercedes Brabus G500 4x4² з'явився на дорогах на великих колесах, через що автомобіль виглядає набагато агресивніше. Модифікація Brabus може похвалитися двигуном V8 biturbo, який видає 500 кінських сил. До першої сотні люксовий позашляховик розганяється всього за 5,7 сек, а максимальна швидкість складає 210 км / ч.

Також в автомобілі встановлена 7-ступінчаста автоматична трансмісія. Що стосується вартості, то така модифікація обійдеться потенційному власнику як мінімум в 8 мільйонів гривень.

Жінка-"ніндзя" примудрилася майже рік прожити у вивісці на даху супермаркету

вівторок, 14 травень 2024, 12:53

Жінку-безхатька зі штату Мічиган, США, знайшли у вивісці на даху супермаркету Family Fare у Мідленді. Вона жила там близько року, і ніхто її не помічав. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. 34-річну жінку, ім'я якої не називається, з...

"Коли фотографувала номери авто": Одеситка заявила, що її побив милицею працівник ТЦК

вівторок, 14 травень 2024, 12:43

Мешканка Одеси заявила, що її побив милицею чоловік у військовій формі, який назвався працівником ТЦК. Про це постраждала написала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. Жінка розповіла, що вона та троє її друзів прибули до відділку...