Їздив на мотоциклі та виривав сумки: Патрульні врятували грабіжника-невдаху від самосуду перехожих (фото)

Під час перевірки правоохоронці виявили у чоловіка декілька мобільних телефонів та 3 гаманці.

Учора, 11 листопада, близько 22:00, правоохоронці врятували від самосуду зловмисника, який пограбував жінку на просп. Правди у Києві. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції міста, передають Патріоти України.

"Жінка поверталась додому. Почула як за нею їде мотоцикл. Раптово водій вирвав сумку з її рук та рушив. Жінка здійняла галас. А нападник, не впоравшись з керуванням, в'їхав у припаркований автомобіль Chevrolet", - йдеться в повідомленні.

За декілька хвилин патрульні прибули на виклик, чим врятували невдалого грабіжника від обурених перехожих. "Під час перевірки патрульні виявили у чоловіка декілька мобільних телефонів та 3 гаманці. Інспектори також помітили у затриманого ознаки наркотичного сп'яніння. Від проходження огляду мотоцикліст відмовився", - додали в повідомленні. На керманича склали протоколи та передали слідчо-оперативній групі.

У ТЦК на Дніпропетровщині помер чоловік нібито від нападу епілепсії - родичі кажуть, що його били

вівторок, 7 травень 2024, 9:57

На території Саксаганського ТЦК Кривого Рогу раптово помер військовозобов’язаний. У військкоматі стверджують, що в нього стався епілептичний напад. Про це йдеться в заяві Дніпропетровського обласного ТЦК та СП, передають Патріоти України. Там заявили, ...

В Україну увірветься похолодання з грозами, можливі заморозки: Синоптики зробили попередження

вівторок, 7 травень 2024, 9:55

З вівторка, 7 травня, в Україні очікується похолодання, дощі та грози. Вітер буде поривчастим зі штормовими поривами до 15-20 метрів за секунду, температура повітря надалі знизиться до +14...+20 градусів, можливі заморозки. Такий прогноз погоди озвучил...