Їздив на "полювання" з іншого міста: У Києві зловили грабіжника-росіянина (фото, відео)

Слідчі готують повідомлення про підозри у вчиненні кількох злочинів, за які затриманому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У Києві поліція затримала росіянина за напади на столичні аптеки і кредитні установи, де він розпилював в обличчя працівників сльозогінний газ, забирав виручку і тікав. Про це повідомляє поліція Києва, передають Патріоти України.

Викрили його при спробі пограбувати ще одну аптеку. Слідчі готують повідомлення про підозри у вчиненні кількох злочинів, за які затриманому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

В кінці березня в Дніпровське управління поліції надійшло повідомлення про розбійний напад на аптеку, на вулиці Бажова. Невідомий в масці зайшов до приміщення і розпорошив в обличчя фармацевту сльозогінний газ, після чого заволодів виручкою з каси і зник.

Через деякий час за аналогічною схемою незнайомець у масці і з газовим балончиком пограбував установи з видачі кредитних коштів на вулиці Андрія Малишка і в Дарницькому районі, заволодівши майже 40 тисячами гривень виручки.

Правоохоронці допитали потерпілих і свідків, провели огляд місць злочинів, а також вивчили записи з камер відеоспостереження. Це дало можливість встановити особу зловмисника, його затримали при спробі пограбувати аптеку на вулиці Миропільській.

"Під час поверхневого огляду ми виявили і вилучили у нього близько тисячі гривень, яку він встиг забрати з каси аптеки. Затриманий - громадянин Російської Федерації, 1985 року народження. Перед кожним злочином він приїжджав з міста Чернігів, де останнім часом жив з сім'єю, орендував приміщення в місті Бровари та виїжджав на "полювання" в столицю", - розповів начальник ГУНП в м.Києві Андрій Крищенко.

Слідчі почали досудове розслідування кримінальних проваджень за ч. 3 ст. 187 (розбій), за ч. 3 ст. 15 і по ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Перевіряється причетність затриманого до скоєння аналогічних злочинів на території столиці. За ці дії йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...