Їздив на заробітки до Росії та тепер у свої 54 воює проти окупантів: Історія спецпризначенця з Рівненщини

Військовий на позивний Дєд до кінця не вірив, що росіяни підуть нищити українців. Їздив на заробітки до Росії, мав там родичів та друзів. Та тепер у свої 54 він є спецпризначенцем у 71-й окремій єгерській бригаді, передають Патріоти України.

У 2014 році чоловік подався до військкомату, але в армію його не взяли. Потім війна відійшла на другий план – була десь далеко від його рідної Рівненщини та й мало хто розумів до кінця, що відбувається.

"Бойові дії почали чергуватися із переговорами, і, врешті, новини з АТО стали просто тривожною частиною його, все ж мирного, життя. Він їздив до Росії, аби прогодувати велику родину. 24-го лютого для нього світ змінився назавжди. Дєд зрозумів – росіяни лише вдавали із себе друзів, а тепер прийшли стерти із лиця землі його країну та народ", – зазначають у повідомленні.

У свої 54 військовий більшість часу дбає про те, щоби його побратими не були голодними та всім забезпеченими, однак при потребі бере автомат і рушає на позиції.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...