Їжу після Радониці на рік запасають? Мережу розбурхало фото людей, які виносили із кладовища продукти мішками

З кладовищ після свята Радониці минулими вихідними люди мішками виносили продукти, які українці традиційно несуть на могили до своїх рідних. Фото біля кладовища зробила синоптик Наталка Діденко, повідомляють Патріоти України.

Як видно на фото, четверо людей несли великі білі мішки, в яких, очевидно, були продукти. "Ці чотири мішки на плечах у хлопця та дівчат я сфотографувала з машини, як поверталися додому в неділю з Проводів. Очевидно, паски, цукерки, крашанки. Люди пройшлися по одному цвинтарю...", - написала Діденко.

За її словами, для чого цим людям стільки продуктів і що вони будуть з ними робити, зрозуміти неможливо.

"Що вони роблять з такою кількістю? Навіть якщо їхня компанія, родина величезні, все одно все не з'їсти - такі мішки...", - додала Діденко.

Фото розбурхало мережу - українці залишили чимало коментарів, розповідаючи про власні історії і випадки, свідками яких їм довелося стати після відвідування могил померлих рідних на Проводи.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...