Ізраїльський лікар розповів, чи можуть допомогти часник і імбир від коронавірусу

Не потрібно витрачати гроші і купувати "для профілактики" все підряд.

За словами керівника Асоціації медичних центрів Ізраїлю Медес, генерального директора Першого медичного центру Тель-Авіва Романа Гольдмана, ні часник, ні імбир, ні перекис водню не можуть вилікувати COVID-19, який є вірусним захворюванням, повідомляють Патріоти України.

«Це вірусне захворювання. Навіть наші інфекціоністи зізнаються, що терапії немає», - зазначив медик і додав, що людям не слід купувати профілактичні препарати, а також антибіотики.
«Від вірусів немає антибіотиків. Не потрібно витрачати гроші і купувати все підряд. У важких випадках в умовах стаціонару проводиться дуже серйозне лікування. Все, що ви можете робити для профілактики, - перечекати епідемію вдома», - зазначив він.
Що ж стосується народних рецептів, наприклад, часнику, імбиру і перекису водню, то на такі способи лікування Роман Гольдман відреагував коротко: «Жах». І додав: «Як і вся конспірологія навколо пандемії. Це все - дурниці».
Джерело: Гордон

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...