"К скрепам подался, от них и набрался": Ракицький пропускає тренування пітерського "Зеніту", бо ті заважають гастарбайтеру пити

Колишній футболіст «Шахтаря» і збірної України Ярослав Ракицький, який в січні минулого року перейшов в «Зеніт» за 10 млн євро, порушує спортивний режим і пропускає тренування російського клубу. Про це повідомляє телеграм-канал «Дай удар», передають Патріоти України.

«Ярослав Ракицький почав порушувати спортивний режим і ігнорувати слова з попередженнями Семака (головний тренер" Зеніту ". - Авт.) про шкоду його згубних звичок. Захисник пропускає тренування, а іноді його перебування невідомо керівництву клубу», - йдеться в повідомленні.
"Вибачте, що погано граю, - так уже збіглося", - написав зовсім недавно Ярослав Ракицький в Instagram під публікацією офіційної сторінки «Зеніту» з його фото (в 66 матчах за пітерський клуб захисник забив чотири м'ячі і віддав одну гольову передачу).

До речі, ще в 2017 році портал «Чемпіон» опублікував скан контракту Ракицького з «Шахтарем», в якому погоджено зниження зарплати на 75%, в разі, якщо гравця зловлять на вживанні алкоголю (не менше 0,2 проміле) і наркотиків. Захисник був зобов'язаний здати аналіз крові на вміст алкоголю при першій вимозі донецького клубу. Відмова від експертизи означала би порушення угоди.

Що буде із субсидією, якщо дружина з дітьми за кордоном, а чоловік залишився в Україні

понеділок, 29 квітень 2024, 9:55

Нерідко українські сім'ї стикаються з питанням: що буде із субсидією, якщо дружина і дитина за кордоном, а чоловік залишився, передають Патріоти України. У Пенсійному фонді пояснили, що до складу домогосподарства включаються всі особи, які зареєстров...

Помер колишній головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко

понеділок, 29 квітень 2024, 9:50

Михайло Фоменко був головним тренером національної збірної України у 2012—2016 роках.