Кадри Авакова: У Дніпрі скандальний топ-чиновник Нацполіції влаштував потрійну ДТП та втік (фотофакти)

17 серпня в Дніпрі помічник начальника Головного управління Національної поліції в Запорізькій області скоїв зіткнення з двома автомобілями, після чого втік з місця аварії. Про це в Facebook повідомив депутат Запорізької обласної ради Ярослав Гришин, зазначають Патріоти України.

У Дніпрі п’яний майор Запорізької обласної  поліції  протаранив 2 авто і втік

За його інформацією, помічник на прізвище Фількінштейн, 1973 року народження, керував автомобілем Toyota. Після скоєння правопорушення його затримали колеги.

"Раніше скандального майора поліції Фількінштейна вже звільняли з посади, але він відновився. Останнім часом він виконував функцію "смотрящего" по Кирилівці, збираючи данину з бізнесу. Зараз справу намагаються зам'яти, що неприпустимо. Прошу проконтролювати і залучити винного до відповідальності, в установленому законом порядку", - написав Гришин.


"Була морально вбита": На Сумщині мати поховала сина-військового і померла сама

четвер, 18 квітень 2024, 17:22

У селі Манухівка Новослобідської громади на Сумщині одразу після похорону сина, який загинув захищаючи Україну, померла його мати. У жінки не витримало серце. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. 25-річний Владислав був уродженцем села ...

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...