Кадри, які ввійдуть в історію: Мешканці Мелітополя проганяли озброєних окупантів з міста

У тимчасово захопленому окупантами Мелітополі триває акція протесту проти російських загарбників із синьо-жовтими прапорами. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ, передають Патріоти України.

Цього ж дня українці вийшли з мітингом у Херсоні, вимагаючи від росіян покинути місто. На опублікованих кадрах з Мелітополя чути постріли, ймовірно, у повітря. Проте місцевих це не спинило – вони продовжили рухатися в бік російських військ.

Дехто з натовпу вигукував: "На**й з міста". Учасники акції за Україну, на відміну від окупантів, були без зброї. Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко підкреслив, що мужність мешканців Мелітополя, засвідчена на відео, імовірно, ввійде у світову історію.


Найбільші обмеження діятимуть після 16:00: В "Укренерго" розповіли про ситуацію зі світлом

понеділок, 1 липень 2024, 12:47

Сьогодні, 1 липня, найбільший обсяг відключень очікується з 16:00 до 24:00. Усе через зростання споживання на тлі спекотної погоди, передають Патріоти України. Як відзначили в "Укренерго", сьогодні через спеку споживання очікується майже на 5% вищим, н...

Не тільки українцям сидіти без світла: У Білгороді та області стався масштабний блекаут, росіяни в істериці

понеділок, 1 липень 2024, 11:55

У Білгороді та області вранці стався масштабний блекаут. Причиною зникнення електрики стало "технологічне порушення, спричинене зовнішнім впливом на енергооб'єкт". Про це повідомляє "Белгороденерго", передають Патріоти України. Як зазначається без світ...